Fortrolighedspolitik

Effektiv øjeblikkelig - Senest revideret i januar 2019

Vores butik ("webstedet" eller "vi") tager privatlivets fred for oplysningerne om brugere og kunder på webstedet for kunder ("dig") meget alvorligt. Læs venligst følgende politik for at forstå, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger når du bruger webstedet.

Personligt identificerbare oplysninger

Vi vil ikke indsamle og personligt identificerbare oplysninger (fx navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse), også heri kaldet "personlige oplysninger" om dig, medmindre du giver os det frivilligt.

Vi sælger eller sender ikke varer, der bestilles via webstedet, direkte til nogen, vi ved, at være under 18 år. Hvis du er under 18 år, bør du kun bruge Webstedet med inddragelse af en forælder eller værge og bør ikke Indsend personlige oplysninger til os.

Hvad vi kan gøre med personligt identificerbare oplysninger

Hvis du giver os personligt identificerbare oplysninger, kan vi bruge det til at forbedre vores forståelse af dine interesser og bekymringer. Vi vil også bruge disse oplysninger til at behandle din ordre.

Hvis du fortæller os, at du gerne vil modtage yderligere oplysninger fra os via e-mail, kan vi bruge dine oplysninger til lejlighedsvis at kontakte dig om ændringer til vores hjemmeside, nye produkter, websteds- og serviceopdateringer og specialtilbud vi tror du finder værdifulde. Hvis du hellere ikke vil modtage denne e-mail, skal du blot følge afmeldingsinstruktionerne på den e-mail, du har modtaget.

Hvis du registrerer dig for et af vores konkurrencer, konkurrencer eller kampagner, kan vi dele personlige oplysninger med serviceleverandører, leverandører og andre tredjeparter (f.eks. sponsor sponsorer eller leveringstjenester), der hjælper os med drift af webstedet eller gennemførelse af forfremmelsen.

Vi kan overføre dine personligt identificerbare oplysninger til vores associerede selskaber eller andre virksomheder, med hvem vi kontraherer uden for USA, herunder Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Disse virksomheder kan være placeret i lande med mindre strenge love for beskyttelse af personlige oplysninger end de amerikanske lovgivninger. Vi vil dog bruge kommercielt rimelige sikkerhedspraksis for at sikre, at dine personlige oplysninger holdes fortrolige og sikre, at passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger til forebyggelse af ulovlig eller utilsigtet ødelæggelse, utilsigtet tab, uautoriseret offentliggørelse eller adgang eller andre ulovlige former for forarbejdning gennemføres.

Vi kan dele dine oplysninger med vores juridisk tilknyttede enheder. Hvis vi fusioneres, eller i tilfælde af overførsel af vores aktiver, Site eller operationer, kan vi afsløre eller overføre dine personlige oplysninger i forbindelse med sådanne transaktion.

Vi vil videregive personligt identificerbare oplysninger uden din tilladelse, når det kræves ved lov eller i god tro, at sådanne handlinger er nødvendige for at undersøge eller beskytte mod mistænkte kriminelle aktiviteter til vores kunder, besøgende, associerede eller ejendom (herunder dette websted) eller til andre.

Enhver, der ønsker at rette op / opdatere / slette oplysninger fra vores database, skal kontakte os. Vi vil gøre rimelige bestræbelser for at imødekomme din anmodning rettidigt.

Fravalg

Hvis du tidligere har valgt at modtage nyhedsbreve eller salgsfremmende korrespondance fra os, og senere beslutte, at du ikke længere ønsker en sådan korrespondance fra os i fremtiden ved at klikke på knappen, kontakt os. Det adresse du gerne vil fjerne. For at forhindre modtagelse af disse oplysninger via et hvilket som helst medium, bedes du kontakte os. Dit valg om ikke at modtage nyhedsbreve eller tidligere salgsfremmende korrespondance fra os vil ikke (a) udelukke os fra svarende til dig via e-mail eller andet, hvad angår dit eksisterende eller tidligere forhold til os, og (b) udelukke os, herunder dine medarbejdere, entreprenører, agenter og andre repræsentanter, at få adgang til og se dine personlige oplysninger i forbindelse med opretholdelse og forbedring af webstedet.

Registreringsoplysninger

Vores websted indeholder områder, hvor du kan indsende oplysninger til os (f.eks. vores registreringstjeneste), og vi har også funktioner (såsom cookies og præstationssporingsteknologi), som automatisk indsamler oplysninger fra Besøgende på vores hjemmeside. Under registreringsprocessen skal du give os et medlemsnavn og en adgangskode, der er strengt fortroligt.

Hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger

Vi gemmer dine personlige oplysninger på en sikker server og bruger procedurer, der er designet til at beskytte de personlige oplysninger, vi indsamler fra uautoriseret adgang, ødelæggelse, brug, ændring eller offentliggørelse. Selv om vi vil tage (og kræve, at vores tredjepartsleverandører træffer) kommercielt rimelige sikkerhedsforanstaltninger vedrørende dine personlige oplysninger, der er indsamlet og opbevaret på webstedet, på grund af internetets åbne natur kan vi ikke garantere, at nogen af ​​dine personlig

Indkøbskurv