Forsendelsesinfo

Returpolitik

På grund af det faktum, at vores varer købes via internettet, ikke kan prøves på forhånd og købes usynligt, har vi udviklet følgende retur- og udvekslingspolitik for kundeservice. Selvfølgelig håber vi, at du er tilfreds med dit valg. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit valg, er vores retur- og udvekslingspolitik som følger:

For returneringer:

Varer kan returneres til refusion eller udveksling med 7 dage fra modtagelsesdatoen. Men årsagen til afkast forårsaget af dig selv (f.eks. Størrelse, farve du vælger), kan ikke accepteres. Retur kan sendes tilbage inden for 7 dage efter modtagelse. Alle returnerede varer må aldrig være brugt og i ny tilstand. Alle returnerede pakker skal være forsikret. Med hensyn til returnering af de rigtige varer til refusion: Alle returnerede varer er underlagt 5% bankhåndteringsgebyr og fragtgebyrer. Købere er altid ansvarlige for forsendelsesomkostningerne. Sepcial omstændigheder kan kræve partnerskab med forretningspartnere. For mere information kontakt venligst vores kundeservice.

For udvekslinger:

Vi accepterer kun udvekslinger til nye og aldrig brugte varer med alt tilbehør og pakning. Send venligst varen tilbage inden for 7 dage efter modtagelsen. Alle returpakker skal være forsikret, udvekslinger vil blive sendt ud inden for 5-7 dage, når afkastet er modtaget. Købere er altid ansvarlige for fragtomkostningerne.

Vigtig meddelelse:

1. Selvom vi giver 100% ubesværet returpolitik, i betragtning af tid og penge, forbruger vi helt sikkert, om du kan gøre alle dine spørgsmål og bekymringer klare, før du bestiller.

2. Kontakt venligst vores kundeservice først for at få returadresse.

3. Vi vil ikke være ansvarlige for tabet, hvis den returnerede pakke går tabt under forsendelsen, skal den originale postkvittering beholdes for at kræve erstatning.

Betaling og forsendelse

Betaling:

Betaling kan ske med kreditkort, Western Union og Bankoverførsel.

Western Union nyder mere rabat på vores hjemmeside, flere detaljer bedes du kontakte os. Når du bestiller, skal din faktureringsadresse svare til adressen på dit kreditkort ellers vil vi ikke kunne behandle din ordre.

Alle transaktioner er sikret. Webstedet er forsynet med et SSL-krypteringssystem for at beskytte personlige og betalingsdata. Vi sælger eller sender ikke varer, der bestilles via webstedet direkte til nogen, vi ved, at være under 18 år. Vi samler ikke og personligt identificerbare oplysninger (f.eks. Navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse) heri som "personlige oplysninger" om dig, medmindre du giver det til os frivilligt

Forsendelse:

Ordrer kan tage fra 24 til 36 timer for at behandle. Når din ordre er behandlet, vil du modtage e-mail-besked med forsendelsessporingsnummer. Alle leveringsstandarder begynder, når du modtager denne email. Hvis ordren er placeret efter kl. 15:00 GMT Tid på fredag ​​eller i weekenden er den tidligste den sendes mandag.

"Standard" Levering Medmindre der kræves en fremskyndet tjeneste, skal din ordre ankomme dig hurtigt fra det tidspunkt, hvor du modtager bekræftelse af e-mail.

Hvis du returnerer de rigtige varer til tilbagebetaling: Forsendelses- og administrationsgebyrer kan ikke refunderes. Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved returnering eller udveksling af ordrepakke, du er ansvarlig for fragt og håndtering. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring til din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tabte forsendelser eller tilbageholdt af toldvæsenet.

Alle returnerede varer skal sendes til den fragtadresse vi sender til dig, hvis det ikke er den rigtige adresse, er vi ikke ansvarlige for tabet som følge af problemet.

Indkøbskurv